Udflugt til Den Gamle Byi Århus med stop ved Ejer Baunehøj 2024

Vi kører fra P-pladsen ved Agerskov Hallen præcis kl. 9.00

Turen går først til Den Gamle By i Aarhus, hvor vi på egen hånd går rundt og ser på de gamle bygninger og alle de andre udstillinger, som findes i Den Gamle By.

Der er rigtig meget at se på i Den Gamle By. For at få det hele med er det klogt at tage fat i dørene og se om der er åbent. Er der åbent må man gå ind.

Ved middagstid spiser vi madpakker fra Agerskov Kro. Madpakkerne udleveres sammen med en vand eller en sodavand, når vi står ud af bussen. Det vil derfor være en god ide at medbringe en rygsæk eller en mulepose til opbevaring af madpakker og drikkevarer.

For de som har tid i overskud, er der mulighed for at afslutte med en tur i Botanisk Have. Det er udgange direkte fra Den Gamle By og ud i Botanisk Have. Adgangen til Botanisk Have og de tilhørende væksthuse er gratis.

Klokken 14.00 præcis mødes vi udenfor hovedindgangen til Den Gamle By. Her bliver vi afhentet af vores bus.

Vi kører herefter til Ejer Bavnehøj, hvor vi vil nyde den medbragte kaffe, sponsoreret af Agerskov Kro.

For de som har lyst vil der være mulighed for et besøg i tårnet. Herfra kan man nyde den gode udsigt. I klart vejr, siges det, at man kan se toppen af Den Nye Lillebæltsbro og til Samsø.

Turen koster for medlemmer 400 kr. pr.  person. Beløbet bedes betalt efter tilmelding og senest 3 dage før afgang på MobilePay nr. 921619 eller ved overførsel til foreningens bankkonto nr. 3534-7185614659. Skriv gerne ”Udflugt” i tekstfeltet.

Tilmelding senest mandag den 3. juni 2024 til:

Hans Buhl         Tlf.: 21637483  Mail: hbuhl@bbsyd.dk

Laurids Larsen Tlf.: 21687122  Mail: lavridsll@gmail.com

Ps: Hvis der er nogen som skal have speciel mad, skal det oplyses ved tilmelding.

Venlig hilsen

Bestyrelsen i Lokalhistorisk Forening for Agerskov Sogn